nieuwbouw • verbouw • onderhoud • renovatie

0513-627 396 / 06-2290 5109

Nieuwbouw van o.a. woning, bedrijfspand, garage en aanbouw

Nieuwbouw

Wij zijn hét bouwbedrijf voor nieuwbouw met veel ervaring in het bouwen van woningen, garages, tuinhuis, serre tot bedrijfspanden en aanbouw. Natuurlijk in volledig overleg, met u of een architect, organiseren we de bouw van fundering tot het dak. Een goed opgesteld bouwplan maakt samen met ons netwerk van vakmensen dat de bouw soepel verloopt.

Nieuwbouw begint met een goede voorbereiding en planning.

Elk bouwproject is anders, onze flexibiliteit maakt dat we meteen kunnen aanpassen wanneer het project daarom vraagt. Tezamen met onze eigen personeel is het goed samenwerken met en het aansturen van externe partijen een kwaliteit waar bouwbedrijf Halman voor staat.


weersverwachting
vandaag

Contactinformatie

Bouwbedrijf Halman
Binnendyk 25
8461 LE Rottum (FR)

tel: 0513-627 396
mob: 06-2290 5109
info@halman.nl
CONTACTFORMULIER


Nieuwbouw

Nieuwbouw

Wij zijn de perfecte partner voor nieuwbouw. Door onze ervaring en een groot netwerk hebben we toegang tot alle kennis die hiervoor nodig is.

Meer informatie

Verbouw

Verbouw

Bouwbedrijf Halman heeft vele verbouwingen afgerond. Van keuken tot toilet. Van woonkamer tot zolder. Wij plannen in overleg met zo weinig mogelijk overlast.

Meer informatie

Onderhoud

Onderhoud

Wij verzorgen al het onderhoud van uw woning, uitbouw, garage of bedrijfspand. Zowel binnen als buiten. Wij staan in de regio bekend om ons vakmanschap.

Meer informatie

Renovatie

Elke klus is weer speciaal en vergt, natuurlijk geheel in overleg, een eigen aanpak. Bouwbedrijf Halman heeft de expertise voor de perfecte afronding van elke renovatie.

Meer informatie