nieuwbouw • verbouw • onderhoud • renovatie

0513-627 396 / 06-2290 5109

Onderhoud en klussen in en rondom woning en bedrijfspand.

onderhoud en klussen

Bouwbedrijf Halman is vakkundig en allround en verzorgen, zowel binnen als buiten elke vorm van onderhoud aan uw woning, uitbouw, garage of bedrijfspand. Naast het herstel van metsel-, timmer- en schilderwerk kunnen we ook delen onderhoudsarm maken. Voorbeelden zijn het impregneren van metsel- en voegwerk. Daken behandelen voor verlenging van de levenduur of deze vervangen door duurzame dakpannen.

Onze klusbus zit boordevol gereedschap en materialen.

Het stoppen of het vervangen van rot in houtwerk zoals kozijnen, deuren, vloeren en dakgoten. Ook het vervangen of verleggen van het nodige leidingwerk zoals afvoer, water, gas en elektra, is voor ons vakkundig personeel geen enkel probleem. Maak een afspraak. Naar aanleiding van uw wensen maken we dan een vrijblijvende offerte.


weersverwachting
vandaag

Contactinformatie

Bouwbedrijf Halman
Binnendyk 25
8461 LE Rottum (FR)

tel: 0513-627 396
mob: 06-2290 5109
info@halman.nl
CONTACTFORMULIER


Nieuwbouw

Nieuwbouw

Wij zijn de perfecte partner voor nieuwbouw. Door onze ervaring en een groot netwerk hebben we toegang tot alle kennis die hiervoor nodig is.

Meer informatie

Verbouw

Verbouw

Bouwbedrijf Halman heeft vele verbouwingen afgerond. Van keuken tot toilet. Van woonkamer tot zolder. Wij plannen in overleg met zo weinig mogelijk overlast.

Meer informatie

Onderhoud

Onderhoud

Wij verzorgen al het onderhoud van uw woning, uitbouw, garage of bedrijfspand. Zowel binnen als buiten. Wij staan in de regio bekend om ons vakmanschap.

Meer informatie

Renovatie

Elke klus is weer speciaal en vergt, natuurlijk geheel in overleg, een eigen aanpak. Bouwbedrijf Halman heeft de expertise voor de perfecte afronding van elke renovatie.

Meer informatie