nieuwbouw • verbouw • onderhoud • renovatie

0513-627 396 / 06-2290 5109

Renovatie, het (gedeeltelijk) vernieuwen van pand of aanbouw

Bij zowel renovatie als woningverbetering gaat het om het (gedeeltelijk) vernieuwen van een pand of aanbouw. Renovatie is bij uitstek het moment om aspecten als comfort, isolatie en duurzaamheid mee in overweging te nemen. Of is natuurlijk juist de reden tot verbetering. Vaak gaat het om gedeeltelijk sloop en moet worden nagedacht over wat kan blijven bestaan en worden hergebruikt.

Een vakkundige renovatie levert uiteindelijk geld op.

Wij renoveren hele en gedeeltelijke (bedrijfs)panden. Het renoveren van daken, vloeren, verdiepingen of binnen- en buitenmuren kent voor ons geen geheimen. Bouwbedrijf Halman weet dat goed renoveren geld kost maar deze investering zich ook terugbetaald. Kostenbeheersing begint met goede planning, met ervaring en vakmanschap en dat is wat wij bieden.


weersverwachting
vandaag

Contactinformatie

Bouwbedrijf Halman
Binnendyk 25
8461 LE Rottum (FR)

tel: 0513-627 396
mob: 06-2290 5109
info@halman.nl
CONTACTFORMULIER


Nieuwbouw

Nieuwbouw

Wij zijn de perfecte partner voor nieuwbouw. Door onze ervaring en een groot netwerk hebben we toegang tot alle kennis die hiervoor nodig is.

Meer informatie

Verbouw

Verbouw

Bouwbedrijf Halman heeft vele verbouwingen afgerond. Van keuken tot toilet. Van woonkamer tot zolder. Wij plannen in overleg met zo weinig mogelijk overlast.

Meer informatie

Onderhoud

Onderhoud

Wij verzorgen al het onderhoud van uw woning, uitbouw, garage of bedrijfspand. Zowel binnen als buiten. Wij staan in de regio bekend om ons vakmanschap.

Meer informatie

Renovatie

Elke klus is weer speciaal en vergt, natuurlijk geheel in overleg, een eigen aanpak. Bouwbedrijf Halman heeft de expertise voor de perfecte afronding van elke renovatie.

Meer informatie